Zpracování osobní údajů

1. Udělujete tímto souhlas společnosti MAKO BUTTERFLY s.r.o, se sídlem Bašť 1006, IČ: 26487209, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 85336 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:
– jméno a příjmení,
– e-mail
– IP adresu

2. Jméno, příjmení a především e-mail je nutné zpracovat za účelem zařazení do databáze pro zasílání newsletterů, IP adresa nám pomáhá v boji se spamem. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 10 let.

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
A. Poskytovatelé software
Mailchimp – systém na zasílání newsletterů
Dropbox – dočasné zálohy dat
Google Disk – zálohy dat
Poskytovatel hostingu: Ebola sro

B. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
– vzít souhlas kdykoliv zpět,
– požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
– požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
– vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit

V Praze dne 15. května 2018

Můžeme Vám posílat newsletter?

Můžeme Vám posílat newsletter?

Naše články nejsou nudné, Váš email nikomu nedáme, to slibujeme!

Essenté Team

Vložením mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Děkujeme, hned posíláme potvrzovací email!